måndag 1 november 2010

Ringar på vattnet

Frallan Bengtbiff, cigarillolog och husägare, kastar sig modigt in i debatten. Lyssna nu på farbrorn!

Jag har följt debatten från min jättesköna fåtölj och noterat att åsikterna går isär. Det kickade igång min fantasi och fick mig att tänka på andra saker som går isär. Vackra saker. Kvinnolår.
Sluta banta tjejer, ni är så himla fina som ni är i en storlek 38. Vad gör det att det sticker upp lite stuss ovanför byxlinningen? Det är fint och naturligt. Tack mamma för att du födde mig och tack Anita som torkar mitt bajs varje dag. Vad gjorde jag utan dej, Anitablomman min!

Frallan Bengtbiff
Jättefetas Intresseorganisation

4 kommentarer:

sa...

Mycket spännande med denna debatt måste jag säga. Äntligen någon som på allvar vågar ifrågasätta etablissemanget i det här tillrättalagda jävla landet. Fortsätt så, tjejer! Ni är både snygga och smarta. Kram på er!

Anonym sa...

Jag älskar att bli kallad tjej. Och särskilt då stark kvinna.

karin sa...

jag med! särskilt ung, kvinna, stark, stolt och krigare.

Anonym sa...

Och gudinna.