måndag 22 november 2010

Littorins blogg del 2


Före detta
arbetsmarknads-
minister Sven
Otto Littorin
gästbloggar om
sitt nya liv som
gästforskare
på Stanford-
universitetet.
Exklusivt för
Curlingfarfars
läsare delar han
med sig av det
glamourösa livet
i utanförskapet.2010-11-07
Hej då kommer sakna er... not!!
Tänker bara berätta att jag drar nu. Kommer verkligen sakna piss sverige och piss november. INTE!!! Håll i hatten för snart kommer raport från soliga California!! Ooops nu är taxin här...
Ha d bäst, going west!

2010-11-08
Sunk to the max
Har antligen fatt nyckeln till mitt rum i student koridoren. Personalen var sur och allt annat an hjalpsam. Sevice mind = noll. Jahapp vad ska jag saga om rummet… Gamla tapeter typ stukatur, as fult. Fult golv, trang sang och inte ens dush pa rummet, bara varldens minsta handfat for typ hobbits. Standarden ar verkligen under all kritik men men... Nu ar jag har iaf och jag tanker AGA Stanford!!

Sunk sunk, kram och... runk?
Ps. Ursakta min obegripliga svenska men koridorens dator e typ fran medeltiden och har inte aao. Riksdan far skicka hit en iphone pronto.

Inga kommentarer: