söndag 21 november 2010

Littorins blogg


Före detta
arbetsmarknads-
minister Sven
Otto Littorin
gästbloggar om
sitt nya liv som
gästforskare
på Stanford-
universitetet.
Exklusivt för
Curlingfarfars
läsare delar han
med sig av det
glamourösa livet
i utanförskapet.


2010-11-02
Fuck you Sverige!!!!

Nu är det sista måttet verkligen rågat. Legat vaken hela natten och tänkt och reflexerat över min situation + kommit fram till det ända rätta. Jag har bestämt mig för att lämna sverige. Så alla ni losers här hemma watch me kicking as on the UNIVERSTY OF STANFORD!
Nu frukost på sängen! Undrar vad det blir.. Wei har hållt på as länge i köket :(
Hoppas pannkaka :P

Tack och hej, spontan grej.


2010-11-03
Merit schmerit

Idag har jag jobbat på mitt CV. fett svårt :/ vad skriver man lixom !!! Parti sekreterare vad heter det på engelska?? Har iaf fixat intyg på masters examen of science, blev bra faktiskt, jobbade med mitt nya program som är as bra fotoshop heter det finns gratis på pirat bay. Kan verkligen rekomendera! Kommer jag inte in nu så vet jag inte vad! :P Nu lägga skiten på lådan och hoppas på det bästa.

Hasta la vista, bluffmeritlista! :)))))


2010-10-05
Pack ångest

Har verkligen hållt på o packat HELA dan med betoning på hela. Vilka kostymer ska jag ha? Och till vilka slipsar???! Wei är verkligen inte till nån hjälp hon ba "vely busy". Gaahhh!
Men nu har jag verkligen inte tid att skriva mer.

Fart och fläkt, partydräkt.

Ps. Glömde ju berätta att jag kom in på Stanford!! Jippieee!!! Jag är bäst ingen protest.

1 kommentar:

dean sa...

Asså du skriver så jävla bra tyker jag fortsätt skriv å bry dej inte om nån e avundsjuk för att du e så bra!!
Puss!!!