fredag 26 november 2010

Littorins blogg del 4


Före detta
arbetsmarknads-
minister Sven
Otto Littorin
gästbloggar om
sitt nya liv som
gästforskare
på Stanford-
universitetet.
Exklusivt för
Curlingfarfars
läsare delar han
med sig av det
glamourösa livet
i utanförskapet.2010-11-12
Gissa vem...?
som fått egen forskar stol? That’s write, Sven to the O to the tto Littorin. Wiiha!!!! Jag får sitta på stolen när jag vill under universitetets öppet tider. Nu kan ni sitta där i erat kalla sverige med eran höga skatt och vara avensjuka. Jag ligger här i bara t-shirt med en drink i varje hand, rom + cola. Kungligt!
Yo yo, pimp & ho

2010-11-14
Lus pank

Jaha jag måste tydligen registrera mig på en kurs här för att få studie bidrag. Riksdags lönen tog ju slut på typ tre sekunder (tre väskor rikare och en månads lön fattigare men det var det 100 % värt!!!) och universitetet vill inte ge mig nån lön. Dom påstår att dom alldrig gett mig nån anställning. Snacka om att sätta sig på tvären för ingen anledning...
Morr... :(2010-11-15
Hälsning från det "hårda student" livet

Var på uni idag och anmälde mig till en kurs som hette "Labour market and global change". Ingen aning vad det betyder. LOL!!!
Oseriös, jag? Vad menar ni? Hehe ;)

Inga kommentarer: