tisdag 30 november 2010

Littorins blogg del 5

Före detta
arbetsmarknads-
minister Sven
Otto Littorin
gästbloggar om
sitt nya liv som
gästforskare
på Stanford-
universitetet.
Exklusivt för
Curlingfarfars
läsare delar han
med sig av det
glamourösa livet 
i utanförskapet.2010-11-18
Ångest dag
Ångest dag i plugget. Var på nya kursen, sååå boring! Ni som går på universitet och folkhögs-skola eller vad det heter, jag fattar seriöst inte hur ni orkar!! Det värsta är att dem pratar as snabb engelska. Hello?? Det är en lektion inte en kapp löpnings race lixom.
Sen har Wei ringt typ 20 gånger idag. Fattar inte ens hur hon fått mitt nummer. :o Hon ville ha sin lön. Jag sa att hon får snacka med CSN, det är dem som strular så jag inte får mina pengar. Varför ska alla andras ingkompetens drabba mig jämt!! :(((((((
Tack och hej, skit pastej

2010-11-30
Sista blogg inlägget?
Jag har bestämmt mig för att sluta blogga. Det tar för mycket av min energy plus att vissa inte kan hantera att jag är framgångs rik och gör min grej. Den svenska avensjukan är 100 gånger värre här i USA tro mig!!
Anledningen att jag slutar är för mina barns skull. Det är dem som kommer i kläm pga att jag inte har hunnit ringa dem en enda gång sen jag kom hit pga att jag har mått dåligt tack vare all press. Jag hoppas ni acepterar att jag tar mitt ansvar för sån är jag bara, face it or leave it.
Tack ni som stöttat mig och alla andra: fuck you.

1 kommentar:

sa...

Neej, Ottis, du får inte sluta blogga jue! :'((((