måndag 1 november 2010

O qvinna, du dyra käril


Hej!

Vi är ett härligt bögpar med höga inkomster. Vi lever en heterosexuells våtaste dröm; vi har en villa i till exempel Saltsjö-boo, en golden-retrievertik som heter Patty eller Diana eller Salli, två stora jävla bilar. Vi är även gifta. I kyrkan. I vita kostymer. Man ska inte kasta ris för då dör fåglarna...
När vi inte handlar lamino-fotöljer eller tyger från svenskt tenn, äter vi superfräsch mat, typ sallad och kyckling och tränar lite på gymmet. Vi har en teve som vi kollar på. Oftast blir det kulturprogram, nyheterna eller ett slätstruket drama med Nyqvist, Persbrandt eller Bergström & co.
Vi har röstat på Socialdemokraterna, Folkpartiet och nu senast (De nya) Moderaterna.

Musik: Jazz, blandat klassiskt (läs avslappnings-cd)
Färg: Svensk design
Mat: Fräsch
Sopsortering: Ja, till och med kompost på baksidan
Religion: Man ska aldrig säga aldrig! ;)
Resor: Spanien, Thailand, Italien, Indonesien. Älskar sol!
Rut eller rot: Både och! Jättefiffigt!
Vegetarisk kost: En dag i veckan! Måste tänka på vad man äter såklart!
Feminism: Är inte så insatt.


Det är bara en liten detalj som fattas. Det är det här med barn... Vår rättighet att få ha barn. Ja rättighet. För det måste det väl vara? Att om man inte har något av det man vill ha så måste det ju vara en rättighet att få det? Vatten, luft, mat, tak över huvudet, jobb, barn. Rättigheter. Skyldigheter kanske till och med?
Så, om du är en tredje världen-tjej med fötterna på jorden och en väldigt objektiv syn på det här med "livmoder" eller vad det heter, ring oss så köper vi din kropp, eller vi menar tjänst... och så kan du betala hyran och köpa mat och kläder ett par år och vi kan få ett litet sött barn som du inte får träffa och avsäga dig alla känslomässiga band. Klarar du det, surrogattjejen?

Kvinna, du är skyldig oss ett barn! Varför finns du annars till? Du ska med din kropp ge oss vår rätt! Husållsnära tjänster, jobb inom vård & omsorg, barn, samlag etc. Okej, inte samlag.. haha, det har vi ju med varann, man on man! Men du fattar... GE HIT LIVMODERN, GE HIT DEN DÅ!

mvh
RFSL?P.S.
Samma sak som prostitution? Befängt!
Vi ska inte ligga med någon! Vi ska bara spruta in vår sperma i en okänd människa. Som ska få pengar.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag älskar er. Ni är fan bäst i hela världen. PUZZYPUZZYPUZZELIPUZZZYPUZZ!!!