tisdag 23 november 2010

Littorins blogg del 3

Före detta
arbetsmarknads-
minister Sven
Otto Littorin
gästbloggar om
sitt nya liv som
gästforskare
på Stanford-
universitetet.
Exklusivt för
Curlingfarfars
läsare delar han
med sig av det
glamourösa livet
i utanförskapet.2010-11-09
Skit dag
Trött och utbränd idag. :( Det har strulat ihop sig med CSN, universitetet har tydligen sakt att jag inte är behörig till studier. Vad ska det betyda?? Just nu käns det verkligen som att alla är emot mig. Känner just nu bara för att kura ihop mig i soffan och inte komma ut igen. Fucking röv CSN! Kan det seriöst finnas NÅGON som gillar detta företaget??
Hej då orkar inte skriva nån kul fras idag.

2010-11-10
Skit dag 2
Den här dagen började på sämsta möjliga sett, någon i koridoren hade snott min mjölk. Gott med bara torra cheerios utan något till!!!! Nej tack. Men men nu käns det bättre, har setat i biblan och forskat lite. Googlat siffror och så. Nu känner jag mig duktig så jag ska klappa mig på axeln med en extra stor marsh mallow latte. Sen sussa sängen, det blir sent fort här!
Puss och god natt, ränta och skatt.

Inga kommentarer: