måndag 1 november 2010

Häst och tik - moralpanik

En jävligt insatt och skön tjej som typ heter Natta Pappadotter svarar på debattbögannonsen som publicerades i Curlingfarfar Debatt på fyllan under signaturen "RFSL?" idag.
Jävla moralkärringar, menar Pappadotter och hänvisar till olika kulturprogram på teve.

Jaha, då har livmodersfeministerna åter fått mensa ner den offentliga debatten med sina ofräscha åsikter som dom kommer dragandes med en vecka i månaden cirka. Det är med blandad förtjusning jag läser heterobögarnas annonsinlägg, men någonstans mot slutet av läsningen sätter jag äggstockarna i vrångstrupen. Jag håller i mångt och mycket med Sebastian och Sackarias som dom brukar heta, men asså herregud. Att attackera mig och mina kollegor bara för att vi råkar tjäna pengar på grävande mode och bild och form journalism det är väl ändå att kamma sig själv lite väl medurs, dra lite höga växlar på tyckmopeden, sätta sig på höga pilatesbollar, ah men ni fattar. Jag har kämpat jävligt hårt för att komma dit jag är och jag är trött på att alltid få svara upp mot nån som har åsikter om något som jag inte ens bryr mig om. Jag har väl inte tid att läsa alla tidningar herregud jag jobbar 24seven! Skaffa ipod!

Natta Pappadotter
komumnist


Inga kommentarer: