torsdag 9 september 2010

Maud OlofssonCurlingfarfar har valt att granska några utvalda borgerliga politiker i sömmarna. Här följer en intervju samt en sammanfattning av personen Maud "Mawwwwd" Olofsson.
Maud är en glad humanist som brinner för politikers rätt att inte behöva göra någonting. Hon kämpar också för att saker och ting ska vara rimliga, att inget är gratis och att folk ska sluta ”hålla på”.
Maud beskrivs ofta i media som "jävligt party". När det är fest brukar hon spilla lite etanol i tanken och sen klimatkompenserar hon genom att låta Volvon (eller ”Mauds lilla röda” som hon kallar den) gå på tomgång över natten. Maud är den i regeringen som har humor. När hon blir full bajsar hon i Eskil Erlandssons rabatt och fnissar ”naturgödsel!” och springer fort därifrån på sina myrben.
Valspråk: "Gratis t-shirt till alla egenföretagare"

Curlingfarfar: Du blir bjuden på aladdinask hemma hos nån häftig makthavare! Vilken bit väljer du?
Maud Olofsson: Nougat eller vad det heter. Mums
!
C: Du ska på bjudning, vad väljer du för klädsel?
MO: Folkdräkt.
C: Vem skulle du ta med dig till en öde ö?
MO: Lotta Engberg. Hon är för rolig!
C: Vilka skulle du vilja se i en rasande combat?
MO: Killarna mot tjejerna.
C: Vilken är din favoritmedicin?
MO: Naturmedicin, typ te.
C: Vad är det värsta du vet?
MO: Brorsan. Fyfan vad taskig han är ibland!
C: Slutligen, vad är det viktigaste i livet?
MO: Puffärmar. PUFFÄRMAR!!!

Styrka: Poetisk.
Svaghet: Ont i foten.
Powers: Röststyrka på upp till 117 dB, luktsinne som en blodhund och förmågan att eliminera hot mot mänsklighetens framtida existens med mind power.

Sammanfattning:
Du skiter i allt och tycker att kvinnor ska få vara kvinnor. Ibland tar du dig en bläcka ensam i ditt kök och mumlar om olika djur du skulle vilja ha. På natten drömmer du om Utanförskapet.
Din bästa vän är en burk radon som du brukar bjuda på middag. Kyparen kallar dig för Madde och tror att du är prinsessa. Du vet att detta inte stämmer.
Ibland lägger du dig i politiken, men då säger dom andra ifrån. "Låt oss sköta snacket", brukar det heta. Då springer du in på toan och gråter och kissar på samma gång. Jobbigt!
Du vill inte mer nu, orkar inte. När du ser dig i spegeln är det inte Maud som stirrar tillbaka med ringar under ögonen och läppar som blir smalare för var månad som går. Det du ser är en herre vid namn Torstensson.

1 kommentar:

Cia Olsson sa...

Ha ha ha, får mig ett gott skratt....kissar nästan på mig:)