lördag 4 september 2010

Anders BorgCurlingfarfar har valt att granska några utvalda borgerliga politiker i sömmarna, här följer en intervju samt en sammanfattning av personen Anders "Moneymakah" Borg.
Anders, Anders, alla älskar Anders! Mest för att han håller på med siffror och inte behöver hålla på och låtsas bry sig om människor och andra flummiga universitetsämnen. Och för att han har en Phett Sköwn Zstyle! I samband med det även i övrigt långtråkiga faktum att vårt regeringshus stormades av borgerlighetens solkiga sändebud såg även Anders Borg dagens ljus. Allvarligt alltså, bokstavligt. Vi tror seriöst att han uppstod då från intet, typ jungfrufödsel!

Valspråk: "I need a fix, and I need it now"
Curlingfarfar: Du blir bjuden på aladdinask hemma hos nån häftig makthavare! Vilken bit väljer du?
Anders Borg: Kan inte, jag bantar.
C: Du ska på bjudning, vad väljer du för klädsel?
AB: Tofs. Nej förresten utsläppt. Nej tofs.
C: Vem skulle du ta med dig till en öde ö?
AB: Svampbob Fyrkant.
C: Vilka skulle du vilja se i en rasande combat?
AB: Staten och Kapitalet. Rrrr, catfight!
C: Vilken är din favoritmedicin?
AB: Apoteksmonopol. Nej! Jag menar läkerol.
C: Vad är det värsta du vet?
AB: Att vara lös i magen.
C: Slutligen, vad är det viktigaste i livet?
AB: Fitta.

Styrka: Talar kidsens språk.
Svaghet: Glasögonorm.
Powers: Otrolig hörsel, aluminiumskelett. Kan gå på moln.

Sammanfattning:
Av alla de saker du hatar är det ekonomi du hatar mest. Hur fan fick jag det här jävla jobbet, brukar du tänka när du tar din hybrid från stugan till kontoret. På hemvägen släpper du ut ditt hår och headbangar till en skiva du bränt med Hellacopters och Sven-Ingvars och drömmer om livet på vägarna. Vissa av dina familjemedlemmar har bilder på dig från när du var barn som du brukar ta med dig hem i smyg och retuschera i photoshop. Varför vet du inte.
Du är ganska intresserad av hund och katt, men tycker att det är förskräckligt pinigt och säger i stället att du vill ha motorcykel. Sen känner du dig tom inombords och trycker i dig napoleonbakelser tills byxan blir mycket trång.

Inga kommentarer: