onsdag 7 april 2010

"Fifty bucks, Grandpa. For seventy-five, the wife can watch"
Kära curlingfarfars sexpert!

Jag har en fråga om sex och samlevnad i det "offentliga vardagsrummet".
Det finns ju människor som, av olika anledningar, måste ligga med varann utomhus. uteliggare/hemlösa, indianer, fåglar och nudister för att nämna några..

Min fråga handlar om mig själv och mina rättigheter/skyldigheter i frågan. Är det min plikt och förbannade skyldighet som medmänniska att ställa upp på det här? eller kan jag luta mig tillbaka på mina rättigheter och säga stopp!? Det ser ju för jävla tråkigt ut när dom håller på...
Tack på förhand!
/Anonym

P.S.

Tack för en bra spalt! D.S.Svar:
Kära Anonym!

Vi på Curlingfarfar vill bara säga att vi tycker det är jätteviktigt att tala om hemlösa, särskilt nu när hemlösa är inne, så hett & rätt och så 2010! Ja, man kan nästan tala om en de hemlösas renässans, då det var rätt stort i slutet av 1960-talet.
Stora moderiktiga kramar från oss alltså!

Men nu till det viktiga, be aldrig om ursäkt för den du är! Kom ihåg: Du är vacker, no matter what they say!
När det gäller samlag är det viktigt att du alltid frågar först och aldrig tar för givet att samlagspartnern har skydd & glid med sig. Kom ihåg att sanitet alltid är viktigt, därför är väl kanske inte hemlösa bästa ligget, men funkar väl efter ett par tre glas vin! ;)
Att du tycker det ser tråkigt ut när dom "håller på" är bara sorgligt, shame on you!
Kände du dig kränkt nu är det bara att "höra av sig" till Högsta domstolen, de är alltid tacksamma för floskler (hogsta.domstolen@dom.se).
Nudister är okej, men inte lika inne som hemlösa. Kommer ni ihåg naken-Janne?
Tråkigt tänker vi. Tyvärr är det rätt viktigt att tänka på nudister som juridiska personer.
Från wikipedia: "I och med att Lissabonfördraget trädde i kraft den 1 december 2009 blev Europeiska unionen en juridisk person..."

När det gäller fåglar och indianer finns klara direktiv från Naturvårdsverket och Migrationsverket som arbetar för att alla naturpolitiska respektive weirdo beslut och regelriktningar följs av på bästa sätt.

Tack för ditt mail!
/Alice Bajs

Anonym heter egentligen något annat.

Inga kommentarer: