söndag 11 mars 2012

Reinfeldts singelblogg
Det har väl knappast undgått någon att det har varit turbulent i svensk politik den senaste veckan. Jag pratar såklart om mitt och Filippas breakup. Diskussionen har mest handlat om vem som är snyggast och vem som kommer att "stå sig bäst i konkurrensen" där ute. Den diskussionen uppfattar jag som oseriös. Allt handlar inte om yta. Har man ett vackert inre så lyser det igenom, det tror jag att svenska folket ser.

Orsakerna till vår skilsmässa är högst privata och inget jag tänker outa här. Det finns alltid anledning till självkritik. I det här läget är ändå det viktiga att vi blickar framåt; när Socialdemokraterna lämnade ifrån sig makten 2006 lämnade de efter sig en familjepolitisk gegga av skatter, pappadagar och byråkratikrångel. Nyss nämnda har ju inte direkt underlättat för mig att kombinera karriär och familjeliv. I skuggan av finanskrisen fick jag dessutom problem med en menisk i knäet. Vilken betydelse det har haft för vårt samliv vill jag inte gå in på. Det får andra svara på.

Det var allt för nu. Ikväll ska jag och Anders ut och "jaga småvilt". Missa inte nästa inlägg!

xoxo Fredrik

2 kommentarer:

2006 året då Sverige blev laglöst igen sa...

Jag tycker att dom passade rätt bra ihop, för 2 så jävla blåsta i huvudet inom svensk politik har jag nog aldrig sett.
Att höra Pinuppa öppna käften är som att höra Josefin Öqvist försöka räkna i tv.*Asg*

Anders sa...

Ja jag hatar också kvinnor! Vilket jävla pack! Det är därför jag är bög.