söndag 25 december 2011

Sven Jul-Ottos goda julrecept!


Många har skrivigt och undrat vart jag har tagit vägen och saknat mina blogg inlägg här på curling farfar. Jag har tagit ett sabbats år från mina studier för att sattsa på mig själv och ta hand om min kropp. Jag har börgat med en ny diet som verkligen är super! LHCF heter den verkligen super bra! Man får äta vad man vill bara byt ut allt onyttigt mot smör! Super enkelt och gott!
(En liten lista på onyttiga livs medel: Bröd, potatis, frukt, grönsaker, juice, ris osv.)

här är mitt super enkla recept på jul godis! Håll i hatten för här kommer Sven otto's lfhc jul godis!!

100 gramm smör
1 dl visp grädde
2 msk kakao
2 dl socker (jag veeeet men man måste få unna sig det är bara jul en gång!!)

koka hop tills det stelnar till en liten kula häll ut i knäck formar o njuuuuuut!! farligt gott! ;-) 

God jul suckers och god fort sättning önskar Ottis!

2 kommentarer:

Eva sa...

Å, vad gott!

Hanna sa...

ris är inte heller tillåtet men ändå gott!