söndag 10 juli 2011

Almedalsbloggen del 2: Maud och invandrarna - en love story

Vi fortsätter att i rasande takt kommentera händelserna under veckans politikermys i Almedalen. En av dom stora snackisarna har varit Maud ”Meeeeowd” Olofssons avskedstal. Centerpartiet ringde oss i morse och frågade om inte vi "som kan PR och sånt" kunde sammanfatta talet på ett enkelt sätt så att ”puckona som röstar på oss” förstår. Så, här är essensen av Mauds tal för alla er som inte orkar lyssna på skiten:

Centerpartiet har gjort frihetsrevolution i Sverige. Det betyder att människor får bestämma saker själva och inte nån sosse som ba: nu tar jag dina pengar som är DINA och slösar dom på ful konst som man inte ens vill se. I framtiden kommer vi att säga till våra barn och barnbarn: När jag var liten fick man inte välja själv vart man skulle gå när man blev sjuk eller vilken skola barnen skulle gå i. Och när man behövde medicin var man tvungen att gå till ”APOTEKET”. Jobbigt!! Och det var förbjudet med hushållsnära tjänster för det hade nån äcklig feminist bestämt. Då kommer barnen att säga: Dra den där om Rödluvan och vargen också. Det är framtidsungdomsspråk och betyder ”wtf?”.

Det är viktigt att vi har invandrare i Sverige för utan invandrarna skulle många smarriga restauranger få slå igen. Plus att dom är grymt företagsamma! I deras kultur går man inte och drar benen efter sig direkt. Säger man ”bostadsbidrag” till en invandrare rycker den på axlarna och säger ”qué?”: Dom vet inte ens vad det är! Det är vad jag kallar arbetsmoral.

Frihet är det finaste vi har (läs ovan om frihetsrevolutionen). Människor är faktiskt kapabla att själva ta beslut om sina liv. Därför är det viktigt att invandrare inte får ha t ex föräldraförsäkring (som dom btw inte ens har bett om!!) för då låser dom in sina kvinnor hemma så dom aldrig får komma ut och jobba. Är det jämställt det?? Nope.

Politiker ska inte bestämma över folk. Det kanske funkade på medeltiden men idag har vi en annan verklighet. När vi berättar för våra barnbarn att när jag var ung då hade vi politiker som röstades fram för att bestämma över ditten och datten kommer dom att säga: dra den om Rödluvan och vargen också.


Invandrare är bra för ekonomin. En invandrarkvinna kom fram till Maud en gång och sa: ”Du sa att jag skulle starta företag. Det gjorde jag och idag har jag femton anställda.” Där har vi ett levande bevis på hur bra det blir när politiker inte håller på och lägger sig i! (När Maud berättar detta brister hon i gråt för att det är så fint och för att invandrare är så fina och det är en fantastisk dag i Visby och det är mycket känslor nu när det är dags att lämna över stafettpinnen.)

En av Centerpartiets hjärtefrågor heter Rut och en annan heter Rot. Den som är emot är feminist. Det finns många tevedokumentärer som bevisar att feminister har en väldigt dålig syn på män och att dom i största allmänhet inte har koll på fakta. Det är tragiskt att tjejer som kan vara hur söta som helst blir övertalade att göra sig fula för att dom vill ha ”jämställdhet” när det vi egentligen behöver är frihet (se ovan).

Centerpartiet är trogna sina värderingar. Dom vänder knappast kappan efter moderatvinden och går med på en massa sjukt som förstör t ex miljön. Det är själva kärnan i Centerns politik: Att hålla fast vid dom värderingar som Maud lärde sig av sina föräldrar (som btw är bönder. Gulligt!!!).

Centerpartiet värnar om landsbygden, t ex Visby.

Slut!

Maud talar om invandrarna.Inga kommentarer: