lördag 9 oktober 2010

Första Mosbok
I tidernas begynnelse blev någon skitpackad och skapade himmel och även jord. Sedan växter och annat trevligt och sedan djuren, t.ex. lejon, dinosaur, marulk och schimpangs(?)...
Sedan skapades ett par människor. En jättehärlig tjej och en supertråkig kille. Det visade sig att den där tjejen inte gick med på att vara lika tråkig som killen så hon stack och blev en spädbarnsätande, blodsugande demon med vingar och sexiga reptilben, vilket är helt sjukt coolt.
Killen klagade och fick en ny "kompis" som var en tjej och ganska snygg och som visste att hålla käften och göra som man säger för helvete. Hon var även gjord av ett revben vilket var värdo.
Dom var nakna vilket ansågs helt naturligt på den tiden.

Sen gjorde fyllekajan en fin trädgård i öst som hen kallade Eden.
I Eden fick killen och revbenet leva och ha det gött och revbenet höll med killen hela tiden och tänkte väl att det var skit men okej då. Lite till. Håll ut.
I Eden fanns två träd, det ena trädet var livets träd och det andra var kunskapens träd.

En dag gick tjejen fram till kunskapens träd och träffa en orm. Jag tänker att det var en sån där pytonorm. Kanske. Eller en kobra. Kobror är coola. Kobra. Det är också ett program på SVT, med en kille som doppat ansiktet i olja och sen har någon tagit en näve rakapparatskräp och blåst i ansiktet på honom. Fult! Skaffa pincett.
I alla fall. Revbenstjejen träffade en orm som tyckte att hon skulle ta och käka ett äpple. (Från kunskapens träd märk väl, inte vilket äpple som helst, nej nej!)
Och hon ba, "jamen, jag är ett revben och fattar inte så mycket men okej herr Orm, visst, jag tar ett päppeläppeläpple (kul ord)", vilket hon gjorde.
Sen sa hon till killen, "Ska inte du också ha ett äpple" och han ba "Asså... okej". Och så satt dom och käka äpplen. Kunskapsäpplen. Och efter en stund dom ba "Fan, vi är nakna. Låt oss sätta fikonlöv över kuken och fittan". Sagt och gjort.
Jag vet inte i vilken ording det hände, men ner kom hen som skapat allt och blev helt sne för hen hade druckit och du vet ju hur farsan blir när han druckit...
Killen och revbenet fick inte vara i Eden längre och fick skämmas för att dom var nakna. Och farsan sa att det skulle göra jätteont att föda barn och blabla.

Men sen skapade människan anestesi och kejsarsnitt.

Slut.

/Jesus Krister från Nazalasarett

3 kommentarer:

Anonym sa...

Fyfan va bra!

Anonym sa...

fantastiskt!

dean sa...

men hallå det hände väl ändå ganska mycket mer på den tiden! någon uppfann glömdlampan och så tex, har man sagt A får man faktiskt säga B, ja tkr de är så himla dålig stil.
!!!!!!!