tisdag 31 augusti 2010

Tobias Billström


Curlingfarfar har valt att granska några utvalda borgerliga politiker i sömmarna, här följer en intervju samt en sammanfattning av personen Tobias "Tobbe Trollkarl" Billström.

"Bill", som Tobias också kallas, hamnade för ett tag sen i blåsväder då han utvisade några minoriteter som betett sig oanständigt. Häftigt tyckte Jimmie Åkesson, beundransvärt skälvde Björklund och vad Reinfeldt gjorde är sedan länge nerspolat i toaletten.Tobias valspråk: "Vem fan tror du att du är?!"Curlingfarfar: Du blir bjuden på alladinask hemma hos nån häftig makthavare! Vilken bit väljer du?
Tobias Billström: Körsbär i utvisad rom! Mums!
C: Du ska på bjudning, vilken klädsel väljer du?
TB: Kristyr.
C: Vem skulle du ta med dig till en öde ö?
TB: Någon i After Dark.
C: Vilka skulle du vilja se i en rasande combat?
TB: Combat? Hehe, jag vet inte... Kanske nån journalist?
C: Vilken är din favoritmedicin?
TB: Bandage.
C: Vad är det värsta du vet?
TB: Repiga CD-skivor!
C: Slutligen, vad är det viktigaste i livet?
TB: Politik. NÄRÅ!! Haha!

Styrka: Glasögon och ett leende som får svärmor att skälva.
Svaghet: Lite flygigt hår...
Powers: Kan låta som skogens alla djur utan att titta.


Sammanfattning:

Tobias, du drivs av ett starkt hat mot alla som inte äter sill och potatis till midsommarsnapsen och brukar göra i småbyxan av glädje när någon har det lite "tufft" därhemma.

Det är viktigt för dig att få prova på olika saker i livet, som agility, popquiz i expressen och hets mot folkgrupp. Får du inte utforska alla dina sidor blir du aggressiv och sticker kniven i magen på uteliggare och det blir bara så himla jobbigt!

Din största idol är Johannes Döparen. Du vet inte vem han är eller vad han står för. Någon du däremot hatar är Michael Jackson för han fick så unga och fräscha ragg.

Du luktar inte särskilt bra, för att vara ärlig.

Inga kommentarer: