onsdag 5 maj 2010

Vad är det för jävla i-land vi lever i?

Här knallar man omkring i konsumtionssamhället med skor, byxa och allt som följer med såna vanor.
Ofta finns inte dendär sortens tops man gillar när man väljer Lidl för plånboken. Man äter kanske en ugnspizza, eller något stekt på krogen. Men sen måste man hem, för där står disk och annat som behöver tillsyn. Sen kanske en kaffe med dopp på verandan nu när solen tittat fram.
Ibland behöver man en dusch, för varm och för kall om vartannat tills man hittat den perfekta temperaturen och äntligen kan slappna av. Innan man ska sova brukar det vara dåligt på teve, eller nån komedi som jag tycker kan va ganska kul.
Utvecklingen tycks stå still på dessa områden! Inte vet jag!

2 kommentarer:

Karin sa...

Mycket relevant inlägg! Någon borde verkligen sätta ner foten. Någon borde också lagstifta. Var finns politikerna? Hallå? Samtidigt ska vi alla slå oss för bröstet och vara apstolta över de framsteg som faktiskt gjorts. Men det är viktigt att inte glömma kärnfrågan. Vem tar ansvar? Inte jag!

RewenOlsson sa...

Nu har jag skrivit två mycket intelligenta kommentarer, men så fort man vill titta breve och klicka runt lite så far ju alla visdomsord åt helvete! Hur kan man göra såna ondskefulla
sidor! Dessutom ska ni väl gefan i var jag köpert mina tops. har ni spionerat på mig?

Men annars var det väl fint tänkt att allt är lite sådär och aldrig får man vara riktigt nöjd eller ? Inte vet jag heller