torsdag 22 oktober 2009

Fritt fram fritt bak luften är fri, såvida du inte dras med luftburen allergi såsom pollen, päls, olika ämnen och i vissa fall även ägg

Trots att världen är fylld av folk, fä och institutioner som har till uppgift att göra livet surt för den lilla människan och göra världen till ett vedervärdigt utstraffningsrace, vill jag utbringa (utbringa vill stavningsprogrammet få till ut bringa eller helst rutbringa) en skål för det fina i tillvaron. Såsom fröjd och såsom gamman till fiol, och såsom sparvens första andetag genom det lilla hålet i äggskalshelvetet.
Ibland är det bara så underbart att leva, för en skvätt pilsner till lunchen, eller för att ens vän kommer hem och firar stordag i ens närhet.

Den perfekta blandningen av bitterhet och ödmjuk tacksamhet är vad som gör människan intressant och älskvärd, och då jag besitter receptet på denna mixtur tar jag ödmjukt emot betalande kursdeltagare med tacksam bitterhet.

Intresseanmälan sker i kommentarsfältet. Men kom ihåg att aldrig ge ut personlig information på nätet. Och att livet suger, på polkagrisklubba.

chingaling

Inga kommentarer: