söndag 31 maj 2009

Frukter av ett manligt författarskap: Arvet

Kvinnan; jag plöjer en bördig åker, sår mina kärleksfrön mellan jordmoderns daggdrypande kronblad, jag var bonden med de valkiga händerna och det solkyssta ansiktet.
Och hon var sannerligen den solen och formen mellan mina händer där jag låg i gräset och kände Bacchus rus under min begynnande flint.
Jag var krum och gammal; Ambrosia, Ambrosia, din eldiga ungdom gav mig livet tillbaka! Givakt, ropade Eros och vi sprang genom den fuktiga djungeln, på jakt efter det vita ljuset, flämtingen, fjärilens vingslag, bilnycklarna och plånboken. Kondom? Nej jag var ung i sinnet!

Och jag fick en son! Med en stav som den största av ekar och högsta av tallar, och säckar sprängfyllda med gudars nektar! Min son, min son, den blonde, blåögde, jättesöta verkligen!


"Såret som aldrig läker" om jag får be, rättade jag.
Spatsiba! Kyss mig i arslet pojkvasker! Nu åker vi till Afrika, livets moder, och träffar den unga ökenblomman att varsamt öppna hennes bultande knopp.
Jag ska lära dig! Fritzla inte för mycket, ett nej är alltid ett kanske och kondomen är det som står mellan dig och hennes röda själ.


När jag dör skall jag vara lycklig, huldad av modern, lärd av kärringen och dödad av jungfrun i ett sista extasens skri:
WOW!

1 kommentar:

Bukan Saya sa...

I really enjoy simply reading all of your web. Simply wanted to inform you that you have people like me who appreciate your work. Definitely a great post Bola Online || M88 sport